Forum Sayfamıza Hoş Geldiniz... İnşallah Güzel Dakikalar Geçirirsiniz..
Forum Sayfamıza Hoş Geldiniz... İnşallah Güzel Dakikalar Geçirirsiniz..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Buğdaydan Gelen şifa

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Efekizi_35
Cavuş
Cavuş
Efekizi_35


Mesaj Sayısı : 43
Kayıt tarihi : 17/05/08

Buğdaydan Gelen şifa Empty
MesajKonu: Buğdaydan Gelen şifa   Buğdaydan Gelen şifa Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 1:36 am

Buğday çimi ekin buğday şırası için Kanseri engelleyen besinlerin başında atalarımızın Orta Asya'da içtikleri buğday şırası geliyor.
> > Klasik tedavi yöntemlerini reddeden tüm doktorların ortak iddiası, buğday çimi yenilmesi ve buğday şırası içilmesi Pakistan'daki Hunzakut Prensliği'nde kanserden ölüm yok. Hunzakutlular, acıbadem ve kayısı
> > çekirdeğini yiyorlar ve kansere yakalanmıyorlar.
> > Türkiye'de de acıbadem ve kayısı tüketilen bölgelerde kanser vakalarının azlığı dikkat çekiyor
> >
> > Ödemiş'le Salihli arasında, binbir efsaneye konu olmuş, antik çağın şarap ve eğlence tanrısı Dionysos'un doğduğu! yerde Bozdağ'ıneteklerinde cennet Gölcük kıyısında kanseri yenen, bu zaferi kazandıktan sonra mücadelesi herkese örnek olsun diyerek bir de kitap yazan Doktor İlhami Güneral ile sohbetimiz sürüyor.
> >
> > . Önemli olan bağışıklık sisteminin güçlendirilmesidir.Bağışıklık sistemini güçlendirmek çok da zor bir şey değildir.
> >
> > Buğday müthiş bir kanser ilacıdır.
> > Buğday şırası kanseri önler ve bu önemli bir bitkisel tedavi aracıdır.
> > Buğday çimi, bol klorofil maddesi dışında 100 kadar vitamin, mineral ve besin maddesi içerir.
> >
> >
> > Taze olarak kullanılan buğday çiminde, aynı
> > ağırlıktaki portakaldan 60 kez daha fazla C vitamini ve aynı
> > ağırlıktaki ıspanaktan 8 kat fazla demir bulunmaktadır. Buğdayın bir başka özelliği ise kandaki toksinleri nötralize eden maddeler içermesidir.
> >
> >
> > Sıvı oksijenle dopdolu olan buğday çimi doğanın en güçlü anti kanseri olan 'laetril'içermektedir. Izgara etler ve füme besinlerin kanserojen maddeler taşıdığı kanıtlanmıştır. Japon ! bilim adamı Nagivara, taze buğday çiminde bu maddeyi etkisiz hale getiren enzimler ve amino asitler
> > bulmuştur.
> >
> > - Buğday çimini evde üretebilir miyiz?
> >
> > - Evde de üretilebilir, küçük bir saksıda bile üretilebilir ve olduğu gibi yenebilir. Evde üretemeyenlere tavsiyemiz ise buğday şırası üretmeleri....
> >
> > - Buğday şırasını herkes yapabilir mi?
> >
> > - Evet elbette mutlaka üretilebilir. İsterseniz tarif edeyim. Bir
> > bardak aşurelik buğday, önce tertemiz yıkanarak bir litrelik cam kavanoza konur.
> > Üzerine 3 bardak su klorlu olmamak şartıyla ilave edilir. Kavanozun ağzı bir tülbentle kapatılarak serin bir yerde 24 saat bekletilir. Bu ilk su kullanılmaz, dökülür. Kavanoza yeniden 3 bardak su ilave edilir.
> > 24 saat ekletildikten sonra oluşan yarı gazozlu su içilmek üzere bir kaba aktarılır. Böylece bir bardak aşurelik buğdaydan kış aylarında günde 5 kez, yazın ise günde 3 kez şıra alınır. Buğday şırasının lezzeti bazılarına itici gelebilir. O takdir! de her şıra bardağına bir C vitamini tableti eklenirse, nefis bir içecek ortaya çıkar.
> >
> > Az önce sözünü ettiğimiz 'laetril' buğday çiminden başka nelerde bulunur?
> > Çünkü anlaşılıyor ki, 'laetril' kanserin tedavisinde en etkin
> > maddelerden biri...
> >
> > Elmanın çekirdeğini de yiyin
> >
> > - Evet, Türkiye'de en kolay laetrile ulaşabileceğimiz yer acı badem ve kayısı çekirdeğidir. Ayrıca elma çekirdeğinde de vardır. Elmanınçekirdeği yenilirse çok da iyi olur. Amerika'daki ilaç sanayinin maşaları bu 'laetril'
> > adlı ilacı yasaklatmayı başarmışlardır ama Meksika'da satılan 'laetril' bu ülkeden alınıp kaçak olarak ABD'ye sokulmaktadır. Laetril, vitaminve minerallerle verildiğinde çok daha iyi sonuçlar alınmaktadır.
> > 'Kanserin Ölümü' adlı kitabında Manner, bu madde ile yüzde 90 başarı kazandığını söylemişti.
> >
> > - Acıbadem ve kayısı çekirdeği de laetril içeriyor öyle mi?
> >
> > - Evet öyle. Türkiye'de acıbadem ve kayısı çekirdeğinin sıkça
> > tüketildiği yerlerde resmi bir istatistik yok ama kanser vakalarının azolduğuna inanılıyor. Resmi istatistik yapılan bir ülke var...
> > Pakistan'a komşu küçük bir prenslik olan Hunzakut'ta şimdiye kadar hiç kanser olayına rastlanmadı.
> > Hanzakut'un özelliği temel besinleri kayısı ve kayısı çekirdeği...
> >
> > Faydasız tedavilerin yerine HYDRAZINE SULPHATE
> >
> > - Dünyada bugün kullanılmakta olan kemoterapi ve radyoterapi bağışıklık sistemini bozduğunu iddia ediyorsunuz.
> > - Alternatif tedavilerin bir sıralamasını yapsak en öne hangisini koyarsınız
> >
> > - Önceliği bağışıklık sistemini güçlendiren tedavilere veririm, daha sonra biyolojik tedaviler ve bitkisel tedaviler gelir. Bağışıklık sistemi konusunda Alman doktor Issel'in tüm beden tedavisi bugün bu ülkedeki 60/70 klinikte başarı ile uygulanmaktadır.
> >
> > Başarılı bir yöntem: Tüm beden tedavisi
> >
> > - Tüm beden tedavisi nedir?
> >
> > - Joseph Issel de bizim gibi kanseri lokal bir hastalık olarak değil, tüm vücudu ilgilendiren sistemik bir hastalık olarak ele alılyordu. Onagöre vücutta sürekli olarak kanser hücreleri ürüyor fakat sağlıklı bir bağışıklık sistemi bu hücreleri hemen tahrip ediyor. Issel'in bir diğer tedavi yöntemi de, ayda bir olmak üzere, özel olarak muamele görmüş birkolibasil aşısı olan Pyrifer ile ateş şoku tedavisi idi. Bu yöntemle
> > hastadan bir miktar kan alınıyor, bunu ozon oksijen birleşim ile karıştırarak yeniden hastanın damarından enjekte ediyordu. Binlercekanser hastası bu yöntemle iyileşmişti.
> >
> > Eski Sovyetler'de,şimdiki Rusya'da halen kullanılıyor.
> >
> >
> > Dr. Serap KIRMIZI
> > Uludag University
> > Faculty of Science and Arts
> > Department of Biology
> > 16059 Gorukle/Bursa TURKEY
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Buğdaydan Gelen şifa
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Sağlık Köşesi :: Şifalı Bitkiler-
Buraya geçin: